A les escales

escales3La lectura no entén d’edats ni de pensaments. Tots els llibres són molt diferents, igual que les persones; per això diuen que hi ha un llibre per a cadascú. La lectura no ocupa lloc, sinó temps. Aquest noi sembla haver trobat el lloc perfecte per aturar-se a llegir aquell llibre que el persegueix en els seus pensaments.

Cristina Márquez (2008-2009), 3r C


Aquell llibre havia arribat a les meves mans per casualitat. El seu aspecte enigmàtic i misteriós em va impedir arribar a casa sense obrir-lo. Passava pel parc i allà mateix, a les escales, on el sol de començaments de primavera escalfava suament l’ambient, un impuls em va fer aturar-me i … començar a llegir.

Irene Bujalance (2008-2009), 3r B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *