A qualsevol lloc…

escala-casa1Vivia amb el meu germà i no teníem gaires diners. Tot i això, el meu germà, el Miquel, m’havia ensenyat a llegir i pel meu 13è aniversari em va regalar un llibre de 500 pàgines. La lectura m’apassionava, vaig llegir dia i nit. Fins i tot llegia a la botiga on treballava, assegut a les escales plenes de pols. Només tenia un llibre i per això el vaig llegir 4 vegades en una setmana, i cada vegada que me’l llegia l’entenia millor i captava cada detall d’una manera encara més emocionant.

Sarah Long, 2nD

(2008-2009)

Vaig quedar amb els amics per anar en bicicleta, però baixant les escales de casa em vaig trobar un llibre i vaig voler endinsar-me en un altre món, un món sense presses ni obligacions, un món que sempre serà allà.

Raúl Mozo, 2n C

(2008-2009)

One thought on “A qualsevol lloc…

  1. Aroa

    M’encanta aquest blog, a mi també m’hauria agradat tenir un club d’escriptura!!!!
    quina enveja, nois, teniu un do!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *