La memòria de la Terra

fòssilsEl dia 5 de maig vam anar estar donant un tomb per la nostra fantàstica Conca, observant les meravelles geològiques que ens expliquen una mica la història de la vida a la Terra.

Els fòssils, els estrats, les roques que trobem en aquesta conca són una part de la MEMÒRIA DE LA TERRA. La geologia, d’alguna manera, és el llibre més gran i llarg que mai s’ha escrit. Un llibre que ens conta una història de fa 4500 milions d’anys, des que la Terra es va formar.

Aquí teniu les fotos del que vam estar veient, observant, investigant, contemplant….A partir d’aquestes imatges vull que reconstruïu l’excursió que vam fer aquell dia per poder fer-ne un article. Expliqueu el descobriments geològics que vau fer, tot allò que vam observar, deduir i sobretot que vau aprendre. M’agradaria que acabéssiu l’article explicant les vostre impressions sobre la sortida, si creieu que així apreneu coses noves, si són necessàries les sortides de camp, …Recordeu que com que és un article hi haureu de posar hipertext.

I aquí teniu més fotos: a l’enllaç de l’EdA que ha penjat el Carles.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *