Presentació

Aquest és un bloc ideat i dissenyat per a què l’alumnat de l’ESO del Col. Ma. Immaculada de TRemp pugui utilitzar-lo com a eina per a aprofundir alguns temes en concret a través dels articles, o bé estudiar alguns temes en concret a partir de les pàgines.

És per això que hi ha una pàgina per a cada curs.

La intenció també és que el puguem construir entre tots/es i que l’alumnat m’envieu comentaris sobre els articles i els enllaços que hi han inserits.

La ciència és quelcom que es construeix en equip, sempre ha estat així.

La biologia és una ciència que et permet conèixer fins els racons més recòndits de vida. La ciència necessita gent com tu i com jo, curiosos que es facin preguntes constantment, que busquin respostes, que facin hipòtesis i experiments per contrastar les respostes.

Gent que cerqui el coneixement, la veritat. Som els filòsofs de la ciència.

La ciència ajuda a la medicina a avançar. La medicina ens guareix, sempre que pot.

Et convido a que t’endinsis dintre aquest món extraordinari de la biologia a partir dels articles que aquí hi trobaràs i també de les seues pàgines.VIDA2

Recordem també des d’aquí que som escola verda i moltes de les coses que fem estan relacionade samb aquest fet i per això també hi tenim una pàgina que ens ho recorda i que ens ajudarà a continuar sent una escola el més sostenible possible i sensibilitzada amb el medi ambient.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *