Col·laborem Escola i Ajuntament

arbre escola verdaEl regidor Bonifaci Colomina, el tècnic de l’ajuntament Miquel Àngel Alert i l’alcalde de Tremp Víctor Orrit han vingut al nostre centre, concretament a la classe de 2n d’ESO a donar-nos personalment un butlletí municipal a cada alumne de 2n ja que hi havia un article sobre el treball que van fer aquest curs del Pinell.

L’activitat ja està explicada en un article d’aquest mateix bloc: http://blocs.xtec.cat/bocinsdeciencia/2013/11/30/el-pinell-amb-els-nostres-ulls/

Ha estat una treball important que han dut a terme els alumnes de 2n dins el marc del procés TINGUEM CURA DEL PLANETA  al qual participen.

El fet que hagi vingut l’ajuntament fins a l’escola ha estat molt gratificant. Ens han agraït la feina feta, ens han esperonat a continuar treballant per la millora del nostres parcs i ens han explicat les novetats relacionades amb la millora del nostre entorn més proper.

La col·laboració escola- ajuntament és importantíssima per tal d’aconseguir canvis importants en la cura dels nostres parcs.

PENSA GLOBALMENT I ACTÚA LOCALMENT diu el nostre programa d’escoles verdes.dit a dalt verd

Aquí us deixem la notícia:

Aquí tens la notícia a Pirineus TV 

9 comentaris a “Col·laborem Escola i Ajuntament

 1. M’agradat moltissim que dos representatnts de l’ajuntament han vingut la nostra classe de segon d’ESO a donar-nos les gracies per fer tot aquest proces. El fet de que vinguin pot donar el significt de que ells estan interesats amb la nostra propsta i que intentaran complir-ho tot lo possible. També va estar molt bé que vingues la televisió ja que la gent del poble ho sabra i potser d’alguna forma ens podra judar. 🙂

 2. Jo personalment, hem sento força content i orgullós d’haver dut a terme aquest projecte, i sobretot de que rebéssim una resposta gairebé immediata de l’ajuntament. Crec que ha estat una bona experiència, que la activitat que vam fer hagi arribat tant lluny, i no que es quedi únicament com a un treball de classe, com en són la majoria de les que fem.

 3. Doncs jo crec que a sigut molt bona idea la nostra de intentar mantenir net el pinell, també crec que la participació de l’ajuntament es molt important perquè si no no podem fer res.
  La presencia del Sr Alcalde es molt important per ha nosaltres per que així sabem que la nostra idea realment a sigut bona i intentarem entre tots portar-la ha terme.

 4. Jo he vist el vídeo i m’hagradat molt per què en fan preguntes i tu els has de respondre però si no estudies molt et fiques nervios

 5. Jo crec que com a Escola Verda és important que duguem a terme accions com enviar una carta a l’ajuntament sobre l’estat del Pinell, ja que si podem involucrar gent important dins de les nostres accions, podem fer convèncer a molta gent de que mantinguin en bon estat el Parc del Pinell.

 6. A mi personalment, m’ha semblat una experiència molt enriquidora envers a la col·laboració per part de l’ajuntament i el fet de poder canviar el tracte dirigit als parcs de tremp començant amb un treball de camp. També, com que jo vaig anar a l’ajuntament, la gent que ens van atendre es notava molt que ja sabien de que anava el tema i, per tant, ens van oferir la seva ajuda et tot el que estès a les nostres mans. Perquè nosaltres podem canviar el futur dels nostres parcs!!!!!!

 7. A mi, aquesta activitat m’ha agradat molt, no se si és perquè hi he participat o per el simple fet d’haver vist la notícia i l’article que tu has fet o el que “pirineus tv”.
  El teu article també m’ha agradat molt i estic orgullós d’haver participat en el treball del parc del Pinell.

 8. Només felicitar a tots els nens de 2n d’ESo i a tu Flors. El treball que heu fet ha estat espectacular i sembla que no però heu fet un pas molt gran!
  Espero pogué participar en un projecte com aquest l’any que bé, ja que veig que us ho heu passat molt bé!
  Per cert, en el vídeo ho heu fet molt bé i tal com heu parlat semblàveu adults 🙂 Moltes felicitats!!

 9. Retroenllaç: II TROBADA ESTATAL TINGUEM CURA DEL PLANETA | Bocins de Ciència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *