IV TROBADA CATALANA TINGUEM CURA DEL PLANETA

tinguem cura del plneta

El dimecres 1 de maig del 2014 va tenir lloc la IV TROBADA CATALANA DEL PROCÉS TINGUEM CURA DEL PLANETA en la que hi vam assistir l’Albert Badia, l’Alba Barcons, la Laia Aguado, l’Agustí Codina i la coordinadora d’Escola Verda Flors Moreno. Aquesta és la segona vegada que assistim a la trobada i per tant aquest any ja sabíem al que anàvem i ho vam viure més intensament i de diferent manera.

El lloc on estàvem convocats era ideal: el Parc Tècnic de Sabadell, un centre on promouen les energies renovables amb diferents sales per treballar i un espai verd enorme envoltant el centre.

Vam fer diverses activitats al llarg del matí ila tarda amb l’objectiu d’intercanviar propostes i activitats que fèiem als centres que fossin transformadores i vam reflexionar sobre el canvi que hem de fer per tal d’implicar el màxim de gent i d’agents possibles en les nostres accions. Només així aconseguirem millorar realment el nostre entorn.

PENSA GLOBALMENT I ACTÚA LOCALMENT!!

Aquí teniu les algunes fotos del què vam viure:

I aquí teniu un enllaç amb moltes més fotos de la trobada.

I el vídeo síntesi de la trobada.

I aquí teniu el pòster que vam presentar amb la nostra activitat.

La web de tot el què hem fet a la trobada catalana del 2014.

Una experiència com sempre molt esperançadora. 150 joves catalans units per millorar el planeta et fa creure en un present i un futur millor, sostenible, més verd…

 

 

5 comentaris a “IV TROBADA CATALANA TINGUEM CURA DEL PLANETA

 1. Em sembla molt interessant aquest tipus de trobades ja que es fomenta la capacitat de veure que nosaltres mateixos podem canviar el món. Encara que jo no hagi anat sembla una bona experiència i senta bé saber que la nostra escola ha participat en aquesta trobada. Té molt futur, a partir de totes les propostes que se’n fan, que deuen de ser moltíssimes i molt interessants, és podria arribar a un món millor.

 2. Va estas super, super, super divertit ja que a part de aprendre altres iniciatives d’altres centres escolars vam coneixer molta gent nova. Personalment quan vam acabar de fer les activitats de intercanviar idees vam fer amb grups (els 4 de Tremp anavem separats) unes altres a mi em va tocar gravar un video i va ser molt divertit ja que ens van donar una camara i vam poder fer servir la nostra imaginació quan el vam acabar tots ens vam sentir molt orgullosos del que vam fer.

 3. Va estar super, super divertit!!!!! ja que apart de que vam coneixer gent nova també vama apendre noves iniciatives que altres instituts practicaven!!!! Jo vaig aprendre molt sobre tothom i era molt facil ja que ens comunicavem entre nosaltres com si ens coneguessim de sempre!!! 🙂 amb nosaltres estaven uns monitors, que eren anitics delegats que sortiren temps enrere escollits i ells ens van explicar les seves experiencies. En reum que va ser un dia molt interessant 🙂

 4. Pel que sembla va ser una gran experiència per tots els alumnes de segon d’ESO.
  Encara que jo no hagi participat en aquesta activitat, la veritat és que és un honor que la nostra escola ho hagi fet, ja que aquest tipus de trobades ens ensenyen moltes coses interessants i a més molt divertides.:D
  Felicitats a tots!;)

  • ÉS veritat Laura, Laia i companyia. Com a experiència és inigualable. Veure en directe 150 joves debatent, intercanviant informació, proposant idees amb l’objectiu de millorar el planeta fa goig i et fa creure en que un altre món és possible, un món millor.
   És un honor haver-hi participat com a escola, i a més sembla ser que tenim possibilitats d’anar a la trobada estatal…Això ja és massa!
   Per què després diguin que el jovent no es preocupa per les coses i passa de tot!!
   Aquí tenim la prova que no és així.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *