Activitat de camp als Ullals de Baltasar

Aquest dijous 7 de març l’alumnat de tercer d’ESO C, des de la matèria de Biologia i Geologia, i emmarcat en el Projecte d’Escoles Verdes, ha gaudit d’una sortida a l’espai singular dels Ullals de Baltasar. En ella, els tècnics del Parc Natural ens han endinsat en el coneixement del funcionament d’aquest ecosistema aquàtic tan proper i de la importància de la seva conservació per a espècies com el samaruc, una espècie en perill crític d’extinció. Des del Centre Ictiològic del Delta de l’Ebre vetllen per la seva recuperació mitjançant la cria en captivitat i la reintroducció, i ha estat en aquesta fase on l’alumnat ha participat en el seu alliberament amb molt d’entusiasme. Enhorabona a l’alumnat i moltes gràcies al Parc Natural del Delta de l’Ebre per aquesta oportunitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *