Premis de la Setmana de la Ciència 2023

El dimecres 29 de novembre s’han lliurat els premis a les activitats presentades amb motiu de la Setmana de la Ciència. Enguany s’han donat premis a les següents categories:

Els guardons al ral·li fotogràfic a primer cicle d’ESO han estat per a Pol Ferreres Mulet i Clàudia Jornet Nicolau, de primer d’ESO. A segon cicle han rebut el premi Èrika Artells Prieto, Sara Caballé Fandos i Míriam Estudillo López, de tercer d’ESO, i Alba Serra Romero, de quart. El premi de Batxillerat ha estat per a Denisa Bonchis.

Els millors pòsters científics han estat els de Hugo Pérez Benito, Guillem Valldepérez Porres i Víctor Vidal Rollan, a primer cicle d’ESO, i de Mar Periche Bel, Jana Matuhen Fumadó i Adrià Porres Pérez, a segon cicle.

L’alumnat guanyador ha rebut un diploma i un val per material escolar. Enhorabona a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *