GeneracióNATs

El dia 13 de febrer tindrà lloc al Museu de les Terres de l’Ebre una conversa entre dos científics de distintes generacions: Rafel Balada, botànic i fundador i exdirector del parc natural del Delta de l’Ebre i exdirector del parc natural dels Ports, i Ferran Bertomeu, biòleg i investigador júnior a l’Àrea de Sostenibilitat d’Eurecat, a la Línia de Canvi Climàtic, i col·laborador del Centre de Resiliència Climàtica.

A aquesta conversa estan convidats els estudiants de Biologia de primer de Batxillerat de l’Institut Ramon Berenguer IV, que podran fer preguntes als científics i visitar les instal·lacions del Museu de les Terres de l’Ebre.

La trobada es podrà seguir de forma telemàtica al canal de Youtube d’OxigeNATs,  un espai de divulgació naturalista que ha rebut l’ajut Joan Oró per al Foment de la Cultura Científica a Catalunya de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) per dur a terme aquest projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *