Setmana de la Ciència 2021

Durant el mes de novembre se celebrarà a Catalunya la 26a Setmana de la Ciència. Amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de l’Economia Creativa per al Desenvolupament Sostenible, de l’Any internacional de les Fruites i Verdures, de l’Any Europeu del Ferrocarril i del Centenari de Naixement del Servei Meteorològic de Catalunya, enguany la Setmana de la Ciència se centrarà en el tema de la sostenibilitat.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) a la qual ens unim el professorat del Departament de Ciències Naturals de l’Institut Ramon Berenguer IV amb les següents activitats (llegiu aquí el programa complet):

  • Exposició Dones de Ciència
  • Ral·li fotogràfic
  • Fem Ciència a l’aula
  • Pòster científic
  • Conferències
  • Tallers científics i visita al CosmoCaixa i al MNACTEC
  • Tallers científics a l’Institut
  • Cafè Científic amb J. M. Mulet
  • Lliurament de premis de la Setmana de la Ciència 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *