Activitats per la Setmana de la Ciència 2018

Durant el mes de novembre se celebrarà a Catalunya la 23a Setmana de la Ciència. Durant la Setmana de la Ciència se celebren tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al vostre abast.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són, d’una banda, el patrimoni cultural, amb motiu de la celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural que promou la Unió Europea; la figura i l’obra de Pompeu Fabra, amb motiu de la celebració dels 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català, celebració promoguda per la Generalitat de Catalunya; i la figura del prestigiós físic nord-americà Richard Feynman, amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement, promoguda pel Grup de Comunicació i Divulgació de la Nanotecnologia, EspaiNano.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) a la qual ens unim el professorat del Departament de Ciències Naturals de l’Institut Ramon Berenguer IV amb les següents activitats:

Fem Ciència a l’aula Tots els cursos d’ESO

• Conferències i sortida al Parc Natural dels Ports 1r d’ESO

• Jornada STEM en femení, al Parc Científic de Barcelona 3r d’ESO

• Conferència 4t d’ESO i Batxillerat

• Taller científic Biologia Batxillerat

• Cafè Científic Obert al públic general

• Lliurament de premis Guanyadors de Fem Ciència a l’aula

Podeu consultar el detall de totes les nostres activitats aquí. Us animem a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *