Sortida de 1r d’ESO als Ports

El divendres dia 27 d’abril va tenir lloc la sortida als Ports per als alumnes de 1r d’ESO dels grups B, C i E, que s’emmarca dins la que vàrem realitzar al mes de novembre com a part de la programació de la Setmana de la Ciència. Concretament els alumnes van ser a la zona del riu Sénia al seu pas pel municipi de la Sénia. Allí, Natàlia i Víctor, de l’empresa Arabogues i experts en educació ambiental, ens van fer gaudir del paisatge de la vora del riu i conèixer millor el seu ecosistema i la diversitat d’espècies que hi viuen. Els alumnes van realitzar una activitat in situ amb l’objectiu de conèixer la salut del riu a partir de bioindicadors fent el recompte dels macroinvertebrats que podem trobar al riu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *