Projecte Ebre amb el Camp d’Aprenentatge del Delta de l’Ebre

Uns trenta-cinc estudiants de 3r d’ESO han estat aquest dimarts a la vora del riu Ebre al seu pas per Amposta acompanyats dels seus professors Vicent Sendra i Anna Ferrer. Allí, guiats pels docents del Camp d’Aprenentatge del Delta de l’Ebre, han practicat una sèrie de tècniques de camp. Han pogut comprovar la situació de crescuda excepcional que ha experimentat l’Ebre els últims dies, que ha arribat a portar unes quinze vegades més d’aigua que en una situació normal i que ha inundat la riba del riu on es desenvolupa l’activitat, la qual cosa no ha permès accedir-hi per fer l’estudi dels invertebrats. Els estudiants han fet un croquis del tram de riu, n’han pres dades generals, com la secció i alguns paràmetres fisicoquímics de l’aigua utilitzant aparells de mesura com un conductímetre, un reflectòmetre o tiretes indicadores, i han observat i valorat el seu estat. També han fet un estudi de la flora del bosc de ribera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *