Estada final de Joves i Ciència

Eric Joves i Ciència Tesside University

L’estudiant del nostre centre Eric Matamoros ha finalitzat aquest estiu la seva participació al programa Joves i Ciència, de la Fundació Catalunya-La Pedrera. Va ser a l’acte de benvinguda dels nous estudiants i d’acomiadament de la seva promoció que va tenir lloc a finals de juny a l’edifici de La Pedrera, a Barcelona. Així mateix, va realitzar l’estada de recerca del tercer estiu  del programa a la Teesside University, a Middlesbrough, Regne Unit, on juntament amb altres tres joves participants, va formar part d’un projecte per sintetitzar compostos que imiten l’activitat catalítica dels enzims. Una fantàstica experiència per culminar els tres anys del programa que l’han portat a estar en contacte amb la investigació i els seus protagonistes, per la que li donem l’enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *