Guanyadora del XV Premi Ramon Calvo en la modalitat de Ciències i Tecnologia

La nostra alumna Mar Fàbregues ha estat guanyadora en la modalitat científicotècnica de la XV edició del Premi Ramon Calvo, amb el seu treball Anàlisi de productes farmacèutics en aigües. Els polímers d’impressió molecular (a la imatge, rebent el guardó de mans de Manolita Cid, Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre). La defensa dels treballs finalistes i el veredicte del jurat van tenir lloc el passat dijous dia 27 d’abril a l’Institut de Deltebre, que convoca el premi. Allí es va presentar també el cartell guanyador que anunciarà la propera edició, realitzat per l’alumne del nostre centre Adelm Bel. Enhorabona als guanyadors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *