Treballs de recerca a les Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre

El passat divendres dia 24 de febrer van tindre lloc les XXXIII Jornades Mèdiques i de la Salut organitzades per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques a les Terres de l’Ebre. A l’Aula Magna del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili a Tortosa es va resoldre, com a part de les jornades, el Premi al Millor treball de recerca de batxillerat en l’àmbit sanitari. Entre els quatre finalistes, dos alumnes van representar el nostre Institut amb els seus treballs de recerca: David Rovira amb «Mort cel·lular: l’apoptosi. Vida en funció de la mort» i Anna Roig amb «Incidència de l’Anisakis en determinades espècies de peixos de l’Atlàntic i del Mediterrani». Als dos els donem la nostra enhorabona per la bona feina feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *