Bojos per la Biomedicina 2016

Els alumnes del nostre centre Ferran José Duran i Eric Matamoros Morales es troben entre els 24 estudiants de tot Catalunya acceptats al programa Bojos per la Biomedicina. Es tracta d’un curs d’un any de durada dirigit als estudiants del primer any de batxillerat, a través del qual tindran l’oportunitat d’aprofundir el seu coneixement de la teoria i tècniques científiques en el camp de la biomedicina. Treballaran juntament amb investigadors joves per experimentar com es fa ciència en un institut de recerca internacional, guanyar una mica d’experiència pràctica en les últimes metodologies d’avantguarda i posicionar-se per a una possible carrera professional en les ciències de la vida. Darrere d’aquest programa està la Fundació Catalunya-La Pedrera i l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB).

Enhorabona i aprofiteu l’oportunitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *