Premiat de nou a Inspiraciència

Ahir es van lliurar els premis del concurs Inspiraciència, en un acte a la biblioteca barcelonina de la Sagrada Família, que va comptar amb la participació de nombrosos assistents, representants de les institucions col·laboradores, i l’actuació del grup Els Pirates Teatre, amb l’espectacle “Cabaret científic”.

Han estat nou els premiats i nou els finalistes en les categories de relat adult i juvenil en els idiomes castellà, català, gallec i euskera, seleccionats d’entre les 380 propostes presentades a concurs. El jurat ha tingut en compte l’originalitat de les propostes, la qualitat literària i el contingut científic. A ells, cal afegir els dos relats premiats pel públic, seleccionats per votació popular.

El premi del públic -que escollien el millor de cada modalitat, independentment de l’idioma- en la categoria juvenil ha estat per a “Sense identitat” d’Eric Matamoros Morales, estudiant de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta, un relat sobre la pèrdua d’identitat i la possibilitat de començar una nova vida. Enhorabona!

Tots els relats premiats i finalistes es poden llegir al web d’Inspiraciència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *