Sense identitat

Allí estava jo, enmig d’aquelles quatre parets del laboratori que pareixia que no em deixessin sortir d’aquell lloc, em trobava desconcertat, confús, indecís, les llàgrimes queien dels meus ulls per la inseguretat, no recordava res, l’únic que sabia era que em deia Lúdic ja que ho portava marcat en el meu jersei, que pareixia un dels molts que porten els presoners, però: Qui era? D’on havia vingut? Què feia allí? Quin dia i any era? Era un experiment rebutjat?…, moltes preguntes sense resposta que havia d’esbrinar.

Així comença el relat curt Sense identitat, escrit per Biociència, pseudònim d’un dels estudiants del nostre institut. Ha estat preseleccionat dins el concurs de relats científics Inspiraciència. Pots llegir-lo sencer en aquest enllaç. Si t’agrada, pots donar-li el teu vot  aquí (cal registrar-se primer). La màxima puntuació són quatre punts. Tens de temps fins al 12 de juny.

T’animem a votar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *