Concurs Bioimatges 2015

Ja podeu participar en Bioimatges 2015! Mireu el vostre entorn, la ciència, la natura, feu una fotografia i participeu en aquest concurs de fotografia biològica. Podeu participar en una de les 5 categories i a més accedir al premi especial de fotografia microscòpica i de recerca.

Podreu guanyar magnífics premis i les vostres fotografies es divulgaran i participareu a l’exposició itinerant de fotografia biològica per instituts, facultats de Biologia, col·legis professionals i altres entitats culturals que hi estiguin interessades. Mostrant a tota la societat l’imaginari biològic d’alumnes i docents. Col·laborareu amb la creació d’una col·lecció de fotografies biològiques amb finalitats científiques!

Es pot participar fins el diumenge 18 d’octubre de 2015.

Entreu a les bases i a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *