Nova aturada a l’Ensenyament

Professors, pares i alumnes convoquen una vaga general a l’ensenyament públic el 9 de maig

La Plataforma Estatal per l’Escola Pública ha anunciat la convocatòria d’una vaga general de docents, alumnes i pares a totes les etapes de l’ensenyament per al pròxim 9 de maig. La jornada està convocada per protestar contra les retallades i la reforma educativa i universitària que prepara el ministre Wert.

La vaga s’emmarca en un calendari de mobilitzacions a abril i maig convocat pels sindicats CCOO, STES, FETE-UGT i CGT, la Confederació Espanyola de Pares i Mares d’Alumnes (CEAPA), el Sindicat d’Estudiants i els Moviments de Renovació Pedagògica.

Continua llegint al 324.cat »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *