Inspiraciència 2013

Inspiraciencia és un concurs de relats d’inspiració científica. És una iniciativa que relaciona la ciència i la literatura d’una manera lúdica i participativa. La ciència i la literatura recorrena la creativitat per encarar nous reptes i combinar-les pot generar noves i fresques idees en direccions imprevisibles. Inspiraciència pretén ser un espai obert a tothom on pensar i imaginar la ciència, des de la ficció.
Inspiraciencia és una invitació a tothom a pensar i imaginar la ciència, a través de l’escriptura.

Modalitats: El concurs té dues modalitats competitives: relats curts (entre 800 i 1.500 paraules) i microrelats (fins a 500 paraules).

Categories: El concurs té dues categories: públic general (a partir de 18 anys) i públic juvenil (menors de 18).
Els participants s’han de registrar a una de les dues categories i poden enviar com a màxim un relat per a cada modalitat competitiva. És a dir, cada participant pot enviar un relat curt i un microrelat.

Llengua: Els relats poden estar escrits en català, en castellà o en gallec.

Premis: Els premis s’atorgaran durant el mes d’abril de 2013, en un acte que s’anunciarà oportunament. El concurs contempla un premi institucional i un premi del públic, per a cada modalitat i categoria.Els premis seran varis dispositius electrònics, llibres de divulgació, cursos d’escriptura o tallers similars. L’organització del concurs es reserva el dret de declarar deserta la convocatòria si considera que els originals presentats no assoleixen la qualitat mínima necessària.

Consulta les bases del concurs »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *