Cinema fòrum: “Bowling for Columbine”

L’hora de tutoria no sols pot servir per proporcionar informació d’interès acadèmic. La capacitat de discussió crítica d’aspectes de la societat que ens envolta també forma part de la formació integral d’una persona. Les notícies del tiroteig a Newtown el desembre passat han tornat a ficar d’actualitat el debat sobre la tinença i ús d’armes. La següent pel·lícula, basada en un fet semblant ocorregut l’any 1999 a l’institut de Columbine, també als Estats Units, va estar guardonada l’any 2002 al Festival de Cannes i va obtenir un Oscar al millor documental. En ella, el seu director, Michael Moore, fa una crítica mordaç a la cultura de les armes al seu país. Però encara més important que això és ser capaç de fer una reflexió sobre la inutilitat de la violència i la perillositat de les armes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *