Benvinguts al bloc!

Actualitzat: setembre de 2016

Aquest pretén ser un espai on trobar informació i recursos útils per a les següents matèries:

 • 1r ESO: Ciències Naturals (NATURALS 1ESO)
 • 2n ESO: Ciències Naturals (NATURALS 2ESO)
 • 3r ESO: Biologia i Geologia (BIO GEO 3ESO)
 • 4t ESO: Biologia i Geologia (BIO GEO 4ESO)
 • Batxillerat: Ciències per al Món Contemporani (CMC)
 • Batxillerat: Biologia (BIOLOGIA BAT)
 • Batxillerat: Ciències de la Terra i del medi ambient (CTMA)

Fent clic directament sobre la pestanya on fica curs i matèria (p. ex. BIO I GEO 3 ESO) podeu trobar informació general: criteris d’avaluació, dates d’exàmens i altra informació que puga ser d’interès. Si fiqueu el cursor damunt la pàgina del curs i matèria corresponent es desplegaran les unitats didàctiques o blocs de continguts per als quals podeu trobar esquemes, animacions, propostes d’activitats… (p. ex. BIO I GEO 3 ESO > La nutrició humana).

La intenció és que siga una eina dinàmica i flexible, així que s’accepten comentaris constructius, alternatives i suggerències de millora. L’objectiu final és facilitar-nos la tasca a tots, així que, bona feina!

Agraïments

Cal agrair la feina de tots els companys i companyes que pengen en la Xarxa els seus treballs a disposició d’aquells que els fem servir per enriquir-nos amb ells. Gran part de les imatges, vídeos, animacions, simulacions, textos, etc., que apareixen en aquest blog, han estat extrets d’Internet. Així, vol ser una eina per a ser usada per qui la considere útil. Igualment, cal demanar disculpes per les possibles errades i llacunes.

Observacions

Aquest blog funciona amb WordPress i està optimitzat per al navegador Mozilla Firefox, que podeu obtindre a partir de l’enllaç de la barra inferior. Algunes parts o enllaços poden no veure’s bé en algunes versions d’altres navegadors.

La informació, especialment pel que fa a dates d’exàmens o de lliurament de treballs, sols té un caràcter informatiu. No substitueix la informació facilitada presencialment a l’aula, o penjada oficialment en els llocs de l’Institut a tal efecte o altres fonts oficials.

La finalitat d’aquest espai és educativa. Si trobeu alguna errada, mancança o contingut que en en el vostre criteri no hi hauria de figurar aquí, així com algun enllaç que no funcione, per favor, comuniqueu-ho a través dels comentaris.

4 pensaments sobre “Benvinguts al bloc!

  1. Gràcies per l’enllaç! És divertit, alhora que preocupant que algú s’ho prenga seriosament!

   La meua resposta arriba un poc tard, però al fil d’aquest tema, vaig trobar una imatge que ve al pèl a aquestes teories creacionistes que neguen el fet científic de l’evolució en base a supersticions religioses. Està extreta del bloc paleofreak.blogalia.com, i en ella es veu a Noé negant l’accés a la seua arca a una parella de dipnoos, peixos amb pulmons que ens donen la clau per entendre l’evolució dels primers amfibis a partir dels peixos.

   Es pot trobar la imatge aquí:

   http://scienceblogs.com/pharyngula/upload/2006/04/toles_links.jpg

   En la vinyeta Noé els diu: Prohibits els eslabons perduts!, al que els dipnoos se’n van replicant: Amaguem-nos al registre fòssil…

   No va mal un poc d’humor contra les teories anticientífiques…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *