XERRADA AMB L’ALBERT AGUILERA, CAP D’EDICIÓ DE L’InfoK

Avui ens ha visitat l’Albert Aguilera, cap d’edició del programa informatiu infantil InfoK de TV3. L’alumnat de cinquè i sisè hem gaudit amb la xerrada de l’Albert: hem vist un dels programes, ens ha explicat com fan l’InfoK, li hem fet moltes preguntes i també li hem pogut fer suggeriments.

Des de l’escola El Sitjar, volem agrair a l’Albert la seva visita! Ha estat fantàstic!!!

Enllaç a l’àlbum Xerrada amb l’Albert Aguilera de l’InfoK

Un pensament a “XERRADA AMB L’ALBERT AGUILERA, CAP D’EDICIÓ DE L’InfoK

  1. Ups! Fins avui no havia vist el post… disculpeu. Per a mi també va ser una gran experiència, m’ho vaig passar molt bé amb els nens i nenes d’El Sitjar. Vam prendre nota del que ens vau demanar i ja veieu que aquest any, per exemple, fem més esports, especialment femenins. Una abraçada ben forta infocaires!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *