L’ALUMNAT DE CINQUÈ HA PARTICIPAT A LA CANTATA “HISTÒRIA D’UN REGAL”

Avui diumenge i al Pavelló Salvador Ezquerra de Golmés ha tingut lloc la VII a. edició de la CANTATA de les escoles del Pla d’Urgell. S’han aplegat nens i nenes de catorze escoles de la comarca, de les escoles de: Linyola, El Palau d’Anglesola, Mollerussa, Bellvís, Miralcamp, El Poal, Bell-lloc d’Urgell, Golmés, Castellnou de Seana, Vilanova de Bellpuig, Vila-sana, Sidamon i Fondarella.

La cantata escollida per aquesta edició és “Història d’un regal” de Laia Santanach i música de Poiré Vallvé. S’ha comptat amb la participació i suport instrumental de la Jove Orquestra de l’Escola Municipal de Mollerussa, sota la direcció de Josep Miguel Mingan.

Enhorabona als cantaires, els mestres de música, els músics i el director!

Enllaç a l’àlbum VII CANTEM 2016 – CANTATA “HISTÒRIA D’UN REGAL”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *