HABILITATS – HABILIDADES [cat][cast]

The Atlantic

Llegeixo a “The Atlantic” un antic post al voltant de les habilitats que la societat demanarà als nostres alumnes en la seva incorporació a la societat com a ciutadans. Analitzant la gràfica veig clarament que la nostra matèria hauria de ser estratègica per el desenvolupament de totes elles, no us sembla?

Lamentablement, el futur de la visual i plàstica als centres educatius perd color dia a dia i cada cop és més fosc.

las asignaturas perdedoras – El País

Leo en “The Atlantic” un antiguo post acerca de las habilidades que la sociedad exigirá a nuestros alumnos en su incorporación a la sociedad como ciudadanos. Analizando la gráfica veo claramente que nuestra materia debería ser estratégica para desarrollo de todas ellas, no os parece?

Lamentablemente, el futuro de la visual i plástica en los centros educativos pierde color día a día y cada vez es más oscuro.

las asignaturas perdedoras – El País

2 pensaments a “HABILITATS – HABILIDADES [cat][cast]

  1. Per a alguns “gestors” això no resulta tan evident… Però els que esteu allà (en la docència i l’ensenyament real) i us ho creieu de debó, sabeu positivament que la vostra matèria incorpora algunes de les capacitats clau per a sortir endavant i fer evolucionar el que ara, tristament, està com està… Que no us guanyi la sensació del color fosc!

    Us deixo uns links que us agradaran (i que jo mai hagués descobert sense l’ajuda dels bons “teachers” com tu!):
    http://www.innovateonline.info/index.php?view=article&id=446
    http://www.FacultyFocus.com (Teaching with Technology: Tools and Strategies to Improve Learning)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *