NADAL 2.0 – NAVIDAD 2.0 [cat][cast]

He rebut aquest vídeo sobre el Nadal, explicat amb eines 2.0

Que passeu MOLT BONES FESTES!

He recibido este vídeo sobre la Navidad, explicada con herramientas 2.0

Que paséis unas FELICES FIESTAS!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/GkHNNPM7pJA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

2 pensaments a “NADAL 2.0 – NAVIDAD 2.0 [cat][cast]

  1. El video és molt divertit i enginyós! He aprofitat per entrar en algun altre racó d’aquest bloc immens (color show, del 2008, petits articles i dibuixos de vacances, porta-làmpares fets amb pinassa i paper, …) És molt bo tot això, de veritat, és molt bo… Amb el temps espero aprendre a aprofitar tot aquest material que veig que hi aniré descobrint. De moment, però, simplement us felicito. No només hi ha un munt de coneixement educatiu aquí, sinó què hi ha molta sensibilitat i molt, molt d’art…!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *