BLOCS CATALUNYA [cat][cast]

premis blocs catalunya

premis blocs catalunya

Si, sóc conscient que fa més d’un mes que tinc el blog una mica deixat…he canviat de feina i tinc la taula plena de carpetes carregades de temes pendents. També reconec que cada any passo una temporada de baixa producció.
Enguany tornem a presentar ÀRTIC als premis BLOCS CATALUNYA i, per aquest motiu us demano que ens voteu si penseu que val la pena. Si no és així, voteu-ne qualsevol altre que us faci el pes. Tots/totes us ho agrairem. VOTA ÀRTIC.
Si, reconozco que llevo más de un mes con el blog dejado de lado…he cambiado de trabajo y tengo la mesa repleta de carpetas llenas de temas pendientes. Además, cada año paso una temporada de bajo nivel de producción.
éste año volvemos a presentar a ÀRTIC a los premios
BLOCS CATALUNYA y, por ello os pido que nos votéis si creéis que vale la pena. Si no es así, votad alguno de los otros que os guste. Todos/todas os lo agradaceremos. VOTA ÀRTIC.

5 pensaments a “BLOCS CATALUNYA [cat][cast]

 1. Hola:

  Os invitamos a “Maestros en línea” http://samoga.ning.com

  Tenemos un grupo de Plástica y queremos potenciarlo, por lo que estamos comenzandoa a invitar a muchos blogs de plástica para que sea un lugar de encuentro de profesores de Plástica y nuevas tecnologías.

  Pueden invitar a quién deseen.

  Un saludo

  Jesús Hdez.

 2. Hola Pepon!!!

  Soc el Jordi Arqués , acabo de venir de vacances i com aquest any només he vist al Roger,Mica i al Forns per Sant Antoni he començat a buscar a la penya per Facebook i Google i a tu ja t’he trobat. Moltes salutacions a la Bego i els teus nanos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *