AMIC INVISIBLE – AMIGO INVISIBLE [cat][cast]

photo5.jpg

La Berta em va sorprendre amb un regal que preparava per celebrar l’amic invisible a classe; a partir d’una caixa-marc d’IKEA, va moldejar arbres, casetes, un ninot de neu i un trineu i va crear un fantàstic paissatge d’hivern A les parets laterals i posterior hi va enganxar una cartulina blava amb unes muntanyes retallades en paper blanc, i el cel era ben plé d’estels fets amb retolador platejat. Em va agradar tant que no vaig poder evitar de fer unes quantes fotos pel blog.

Espero que segueixi sent tant creativa sempre. Segur que qui rebi el regal l’apreciarà.

photo1.jpg  photo2.jpg

Berta me sorprendió ayer con un regalo que estaba preparando para celebrar el amigo invisible en clase; a partir de una caja-marco de IKEA, modeló árboles, casitas, un muñeco de nieve y un trineo y creó un fantástico paisaje de invierno. En las paredes laterales, posterior y superior recortó con papel blanco unas montañas que pegó a una cartulina azul llena de estrellas pintadas con rotulador plateado. El resultado me gustó tanto que no pude evitar sacar unas fotos para el blog.

Espero que siga siendo tan creativa siempre. Seguro que quien reciba el regalo lo apreciará.

photo3.jpg  photo4.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *