ELLS PARLEN – ELLOS HABLAN [cat][cast]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/_A-ZVCjfWf8" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Un parell de vídeos molt semblants sobre alumnes que es manifesten. Com diu en Ferran Ruíz en el seu llibre”els alumnes han de ser els auténics protagonistes de l’educació” (La nueva educación – Editorial LID)

De moment només demanen, d’aquí a poc exigiran.

Amb tota la raó.

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/dGCJ46vyR9o" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Un par de vídeos muy parecidos sobre alumnos que se manifiestan. Como dice Ferran Ruíz en su libro “los alumnos deben ser los auténticos protagonistas de la educación” (La nueva educación – Editorial LID)

De momento sólo piden, dentro de poco exigirán.

Con toda la razón.

PROPOSTA | PROPUESTA

La realització d’un vídeo com aquest no porta una feina excesiva; cal escriure els missatges en fulls de paper i planificar bé el moviment de la càmera per fer-ho amb un pla-sequència, o sigui, d’un sol cop.

A tutoria els alumnes poden escriure els missatges sobre un tema determinat, p.e. les seves necessitats al barri o a l’escola, la qualitat de l’educació que reben, l’ús de les TIC a dintre i fora de l’escola…segur que l’activitat dóna resultats sorprenents.

Si no teniu experiència treballant amb vídeo, podeu fer fotografies i muntar un pasi de diapositives amb Bubbleshare o GoogleDocs.

La realización de un vídeo como éste no presenta un trabajo excesivo; hay que escribir los mensajes en hojas de papel y planificar bien el movimiento de la cámara para poder hacerlo en un plano-secuencia, o sea, de una sola vez.

En la tutoria o alumnos pueden escribir lo mensajes sobre un tema determinado, p.e. sus necesidades en la escuela o en el barrio, la calidad de la educación que reciben, el uso de las TIC dentro y fuera de la escuela…seguro que la actividad proporciona resultados sorprendentes.

Si no tenéis experiencia trabajando con el vídeo, podéis sacar fotografias y montarlas en un pase de diapositivas de Bubbleshare o GoogleDocs.

2 pensaments a “ELLS PARLEN – ELLOS HABLAN [cat][cast]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *