ESTIU – VERANO 2 [cat][cast]

alfabet2.jpg

Amb en Tomàs hem començat l’abecedari de pinassa. Cada llera en un DIN A5, feta amb fulles verdes de pi i enganxada amb adhesiu. La veritat és que hem acabat amb els dits plens de cola, però el resultat ha valgut la pena, adaptant les fulles a la forma de les lletres ha reflexionat sobre les seves proporcions i esència. Estava realment content.

Aqui teniu les primeres fulles

Con Tomàs hemos empezado el abecedario de pinaza. Cada letra en una cuartilla (DIN A5), hecha con hojas verdes de pino y pegada con adhesivo. La verdad es que hemos acabado con los dedos llenos de pegamento, pero el resultado ha valido la pena, adaptando las hojas a la forma de las letras ha reflexionado sobre sus proporciones y su esencia. Estaba realmente contento.


Aquí tenéis las primeras hojas.

alfabet.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *