ANIMACIÓ [cat][cast]

flipbook.jpg

Durant les vacances de Nadal he pogut tafanejar per la WWW i he anat recollint alguns enllaços que , poc a poc, comentaré en el bloc.

En primer lloc, us recomano una web en anglès patrocinada per la marca de roba Benetton que proposa diferent activitats i jocs, d’entre els quals destaca el FLIPBOOK. Es tracta d’una aplicació en Flash que permet a l’usuari crear animacions fotograma a fotograma amb unes eines bàsiques de dibuix i amb l’efecte de paper de ceba per veure per transparència el contingut del fotograma anterior. Aquesta és una bona activitat per introduir els alumnes al món de l’animació; senzilla, intuïtiva i directa.

http://www.benettonplay.com/toys/flipbookdeluxe/

i, per continuar en aquest àmbit, la segona recomanació és LA CARTOONERIE, un portal en francès per crear animacions a partir de personatges i fons donats. Aquest ja ajuda als usuaris a plantejar qüestions de narrativa gràfica i llenguatge cinematogràfic, per tant, cal treballar a partir d’un guió i d’un storyboard. És un portal molt dinàmic i amb una bona comunitat de registrats.

http://www.lacartoonerie.com/

Durante las vacaciones de Navidad he podido rastrear un poco por la WWW y he recogido algunos enlaces que, poco a poco, iré comentando en el blog.

Para empezar, os recomiendo una web en inglés patrocinada por la marca de ropa Benetton, que propone diferentes juegos y actividades de entre los que destaca el FLIPBOOK. Se trata de una aplicación de Flash que permite al usuario crear animaciones fotograma a fotograma con unas herramientas básicas de dibujo y de papel de cebolla para ver por transparencia el contenido del fotograma anterior. Ésta es una buena actividad para introducir a los alumnos en el mundo de la animación; sencilla, intuitiva y directa.

http://www.benettonplay.com/toys/flipbookdeluxe/

y, para continuar en este sentido, la segunda recomendación es LA CARTOONERIE, un portal en francés para crear animaciones a partir de personajes y fondos dados. Aquí ya se exigen cuestiones de narrativa gráfica y lenguaje cinematográfico, luego hay que trabajar a partir de un guión y de un storyboard. Es un portal muy dinámico y con una buena comunidad de registrados.

http://www.lacartoonerie.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *