Vells formats [cat][cast]

Al Youtube hi ha molta cosa, i, de tant en tant, en surt una d’interessant. Avui us mostro un parell de vídeos de artistes que treballen en formats molt antics, basats en la llum. El primer és d’un expert en ombres xineses que fa un espectacle als EUA, i el segon és d’un japonès que treballa en una taula de llum dibuixant amb sorra.
Només amb les ombres ja se’n poden fer un munt de coses a l’aula, no?

En Youtube hay de todo y, de vez en cuando aparece algo realmente interesante. Hoy os traigo un par de vídeos de artistas que trabajan con formatos muy antiguos, basados en la luz. El primero es de un experto en sombras chinas que ofrece un espectáculo en los EUA, y el segundo es de un japonés que trabaja sobre una mesa de luz dibujando con arena.

Sólo con las sombras ya se pueden hacer un montón de cosas en el aula, no? Marie VideoThe funniest movie is here. Find it

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *