STORYBOARD [cat][cast]

Penso que moltes vegades val la pena fer servir la xarxa per ensenyar als alumnes les feines diverses que pot arribar a fer un/a creador/a gràfic/a (per no dir un/a artista).
Així, quan proposem una activitat que s’ha de planificar, per exemple un vídeo, és interessant mostrar pàgines com aquestes on els professionals de l’storyboard publiquen part dels seus treballs. Evidentment no cal intentar arribar al seu nivell, però hem de fer-los veure que p.e. en publicitat, és més important l’expressió que el realisme o l’acabat.

La majoria treballa amb directament a l’ordinador amb una tauleta gràfica (normalment de la marca WACOM) i amb el programa d’il·lustració COREL PAINTER.

Que disfruteu una estona.

La red debe servirnos para mostrar a los alumnos la diversidad de trabajos que un creativo gráfico puede llegar a hacer (por no decir de un artista).

Así, cuando proponemos una actividad que precisa una planificación, por ejemplo un vídeo o un cómic, és interesante enseñarles páginas como éstas en las que los profesionales del Storyboard publican parte de sus trabajos. Evidentemente tienen un nivel altísimo, pero son una clara muestra que , p.e. en publicidad cuenta más la expresión que el realismo o el nivel de acabado.

Muchos de ellos trabajan directamente en el ordenador con tabletas gráficas (normalmente de la marca WACOM) y el programa de ilustración COREL PAINTER.

Que lo disfrutéis.

http://ernestagullo.blogspot.com/
http://www.danmilligan.com/
http://carlosruano.blogspot.com/
James Crandall
http://jiasaer.blogspot.com/

Ah! i la majoria d’ells treballa fent els esbossos a llàpis i, un cop escanejat, hi posen ombres i/o color amb el Corel Painter i una tauleta gràfica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *