Entrevista

ENTREVISTA A PRUNES OF VER

Per tal de poder acabar la nostra part pràctica, la nostra tutora va facilitar-nos una entrevista amb un grup musical, el qual toca a Barberà del Vallès. El nom d’aquest gup musical és Prunes of Ver. A través de la tutora vam aconseguir el telèfon i així poder citar-nos una tarda. Vam reunir-nos vora  la biblioteca Esteve Paluzie , a Barberà del Vallès, i els vam fer les següents preguntes. Totes giren entorn l’amor i el desamor car és en benefici de la temàtica de la nostra recerca.

  • Un cop ellestidal’entrevista, vam analitzar les respostes i gràcies als components d’aquesta banda vam poder arribar a la conclussío que la música si que influeix en la visió de l’amor.Ens podríeu fer una breu presentació del vostre grup (quan va néixer, la vostra trajectòria, quin tipus de música feu, quins temes acostumeu a tractar…).

En Julian i el seu company tocaven i cantaven junts ja als anys 80, però quan realment s’inicià el grup és al 2011, és a dir, ara fa gaire bé cinc anys. Són una banda de música folklòrica mediterrània. Les seves cançons són senzilles, de temes curts, quotidianes i que moltes vegades expliquen històries que succeeixen a Barberà del Vallès.

 

  • De tot el vostre repertori de cançons, algunes tracten d’amor? I de desamor?

Les seves cançons tracten l’amor i el desamor cap a persones, cap a la parella, cap a objectes, generalment.

 

  • Tracteu sovint aquests dos temes en les vostres lletres?

Sí, en totes.

 

  • El vostre grup ha realitzat més cançons que tractin l’amor, o ara bé el desamor?

Les seves cançons, segons ens afirmen, tracten més el desamor.

 

  • Tot i així, teniu preferència per tractar aquest tema? O us és indiferent?

En Julian i el seu company com ja tenen parella estable, tenen com a preferència tractar sobretot, els desamors dels seus passats ja que són els que solen deixar més més petjada en la vida juntament amb els primers amors.

 

  • Us sentiu còmodes escrivint i cantant cançons que tractin aquests dos sentiments? O preferiu tractar altres temes?

Es senten molt còmodes parlant d’aquest dos temes en les seves lletres de cançons.

 

  • Quins ingredients utilitzeu a l’hora de compondre les lletres de les vostres cançons? (En què us inspireu, temes que tracteu, seguiu alguna pauta…)

S’inspiren en relacions amoroses del passat i de primers amors.

 

  • Us baseu en experiències reals que hàgiu viscut vosaltres mateixos? O són lletres que us venen al cap al moment que us inspireu?

El grup ens diu que no segueix cap pauta, simplement el que els ve al moment, ja que a vegades les componen per separat, ja que un d’ells és el lletrista i l’altra el música, però després les posen en comú i les corregeixen junts.

Les lletres de els seves composicions són sentimentals i tracten la música en l’àmbit més trist.

 

  • Seguiu el mateix procés amb les cançons més sentimentals (amor/desamor)? (fer molt d’èmfasi en aquestes cançons: temes que es tracten, elements que apareixen, com s’inspiren, experiències personals, properes o el que ve al cap en aquell moment….).

Les lletres de els seves composicions són sentimentals i tracten la música en l’àmbit més trist.

Sovint intenten explicar i mostrar històries reals, com són els sexe, les malalties, l’amor i el desamor.