Resultats de les eleccions al consell escolar 2014

Assenyalades en lletra itàlica i negreta les persones que han resultat escollides per a formar part del consell escolar de l’Institut Cubelles:

Pares i mares d’alumnes   (2 vacants)

 • J. Manuel Ardila Contreras        2 vots
 • Karina Viñas i Viñals                   11 vots

Alumnat   (1 vacant)

 • Pau Ardila Millán   (2n ESO)           85 vots
 • Albert Arias de Reina   (1r BAT)      42 vots
 • Álex Díez Gutiérrez   (2n ESO)        27 vots
 • Mar Soto Suárez   (4t ESO)    187 vots

Professorat   (3 vacants)

 • Pilar Cebrián Burriel                25 vots
 • Pilar García Aceituno               30 vots
 • Xavier González Rovira           25 vots

P.A.S.   (1 vacant)

 • Manuel Alonso Tudela                     2 vots
 • Lourdes LLaó Encabo
Publicat dins de General | Envia un comentari

Candidatures eleccions al consell escolar 2014

Finalitzat el període per a la presentació de candidatures per a l’elecció de representants al consell escolar, han estat admeses les següents:

Pares i mares d’alumnes   (2 vacants)

José Manuel Ardila Contreras

Karina Viñas i Viñals (Presentació i propostes de Karina Viñas)

Alumnat   (1 vacant)

Pau Ardila Millán   (2n ESO)

Albert Arias de Reina   (1r BAT)

Álex Díez Gutiérrez   (2n ESO)

Mar Soto Suárez   (4t ESO)

Professorat   (3 vacants)

Pilar Cebrián Burriel

Pilar García Aceituno

Xavier González Rovira

P.A.S.   (1 vacant)

No hi ha candidats

 

El centre posa a disposició de les persones candidates aquest espai web perquè donin a conèixer les seves propostes.

Antonio Tinajas

Director

Cubelles, 18 de novembre de 2014

Publicat dins de General | Envia un comentari

Convocades eleccions al consell escolar

El 5 de novembre va ser convocat per la direcció del centre el procés electoral per a escollir representants dels diferents sectors al consell escolar. En concret, en aquesta ocasió seran escollits:

3 representants del professorat.

2 representants dels pares i de les mares de l’alumnat.

1 representant de l’alumnat.

1 representant del PAS.

La presentació de candidatures començarà l’11 de novembre i acabarà el 17 de novembre a les 13 hores. És voluntat de l’equip directiu donar la màxima publicitat de les candidatures que es presentin, especialment a través d’aquesta web. Les votacions, pel que fa a les famílies, tindran lloc el 25 de novembre de 14 a 16 hores a la biblioteca del centre.

El següents enllaços recullen la resolució de la convocatòria amb el calendari de les diferents actuacions i informació relativa a les funcions, la composició i el funcionament del consell escolar.

Resolucio convocatoria eleccions

El consell escolar d’un centre públic

Publicat dins de General | Envia un comentari

Loteria de Nadal per al viatge a Cantàbria de 4t d’ESO

L’institut s’ha ofert a gestionar la venda de participacions del número 55.800 de la loteria de Nadal per part de l’alumnat de 4t d’ESO amb l’objectiu de què ajudin les seves famílies a fer front a la despesa del viatge de final d’etapa a Cantàbria.

Les butlletes seran lliurades a l’alumnat d’acord amb la petició inicial que va fer i  prèvia presentació de l’autorització dels seus pares. Aquesta autorització pot ser descarregada clicant a continuació.

Autorització-famílies-Loteria-Nadal 2014

Les butlletes no venudes i l’import total de les butlletes venudes ha de ser retornat no més tard del 12 de desembre.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Propera convocatòria d’eleccions al consell escolar

El proper 4 de novembre, la direcció signarà una resolució per la qual es convocaran eleccions per tal de renovar parcialment els membres del consell escolar del nostre centre. Aquest procés electoral afectarà a tots els sectors de la comunitat escolar: pares i mares, professorat, alumnat i personal d’administració i serveis.

La previsió és que les votacions tinguin lloc el 25 i el 26 de novembre.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Nova convoctària de vaga del Sindicato de estudiantes

Benvolgudes famílies:

Tal com ja els vaig anunciar en el meu escrit anterior, el Sindicato de estudiantes té convocada una vaga general a nivell de tot l’estat per als dies 21, 22 i 23 d’aquest mes (http://www.sindicatodeestudiantes.net/). El nostre alumnat m’ha comunicat la intenció d’afegir-se.

Els vull recordar que només l’alumnat de 3r, 4t i batxillerat té dret a opinar sobre si vol seguir o no una vaga convocada formalment, i que la decisió final de què un alumne  assisteixi o no a classe correspon als pares, llevat que l’alumne sigui major d’edat.

Per tal de no alterar el funcionament normal del centre, l’alumnat i les seves famílies haurien de ser conseqüents amb la decisió presa inicialment i evitar canvis de criteri al llarg de la jornada (ara entro i ara vull sortir o ara no vaig a classe i ara sí). El consell escolar regularà properament el règim d’entrada i sortida els dies de vaga convocada pels sindicats d’estudiants.

Resto a la seva disposició per a resoldre qualsevol dubte que puguin tenir.

Cordialment,

Antonio Tinajas

Director

Publicat dins de General | Envia un comentari

Iniciativa per a crear una nova AMPA

Benvolgudes famílies:

Un grup de mares i pares de l’Institut Cubelles ens hem animat a constituir una nova AMPA que treballi per a donar resposta a les necessitats de l’alumnat, en general, i de les seves famílies.

Ens trobarem a l’institut el proper dijous 16 d’octubre a les 15h per parlar de tot plegat i, si ens posem d’acord, constituir la nova AMPA, aprovar els seus estatuts, i escollir la junta directiva.

Us hi esperem!

Sònia Oliva

Publicat dins de General | Envia un comentari

L’alumnat convocat a una vaga pel Sindicat d’estudiants

Benvolgudes famílies:

L’alumnat ha comunicat la intenció d’afegir-se als dos dies de vaga convocats a Catalunya pel Sindicat d’estudiants amb el lema “Pel dret a decidir i per acabar amb les retallades socials de PP i CiU”.  (http://www.sindicatdestudiants.net/). Val a dir, que el Sindicato de estudiantes té convocada una vaga general a nivell de tot l’estat per als dies 21, 22 i 23 d’aquest mes (http://www.sindicatodeestudiantes.net/).

S’ha declarat a favor de la vaga gairebé la totalitat de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, un 60% de l’alumnat de 1r de batxillerat i un 54% de l’alumnat de 2n de batxillerat.

Pel que fa al funcionament del centre durant aquests dies de vaga, els recordo que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot seguir aquest tipus de mobilitzacions i, per tant, ha d’assistir obligatòriament a classe. Quant a la resta de l’alumnat, la falta d’assistència pel seguiment de la convocatòria estarà justificada si l’autoritzen els seus pares. En tot cas, les classes es donaran amb normalitat.

Resto a la seva disposició per a resoldre qualsevol dubte que puguin tenir.

Cordialment,

Antonio Tinajas

Director

 

Publicat dins de General | Envia un comentari

Ajuts per a l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu

Benvolgudes famílies,

Us recordem que continua oberta la convocatòria dels Ajuts per a l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu (NEE) per a aquest curs 2014-15. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dia 30-09-2014.

Us advertim, però, que donades les nombroses dificultats existents per imprimir on-line les sol·licituds d’aquests ajuts, si es dóna aquesta situació, us heu de posar en contacte directament trucant al telèfon d’incidències del Ministeri d’Educació, que és el 91 3277681, des de on agilitzaran els tràmits perquè se us en faciliti un model imprès.

El procediment d’entrega serà l’habitual: heu de complimentar els impresos i portar-los directament al col·legi durant la primera setmana del curs. Des del centre es farà el lliurament a l’Oficina Gestora de Vilanova i la Geltrú.

(Referent normatiu: Resolució de 3 de juliol de 2014, de la Secretaria d ?Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats)

Més informació

Publicat dins de General | Envia un comentari

Primer dia de classe

El proper dilluns 15 de setembre iniciarem el curs 2014-15. Aquest primer dia, l’alumnat té un horari especial:

9-10h Alumnes des de 2ESO fins 2BAT
10-11h Benvinguda alumnat 1BAT procedent d’altres centres (ja hi seran al centre des de les 9h)
11-13h. Alumnes de 1ESO

En aquest primer dia, l’alumnat té una hora de tutoria on el seu tutor-a li explicarà l’organització i funcionament del centre, el seu horari i, l’alumnat de 1ESO, 2ESO i 3ESO farà l’eleció de les matèries optatives. El dimarts 16 de setembre les classes començaran i acabaran en l’horari habitual de 8.15h a 14.45h.

Som-hi que el repte d’un nou curs està a punt de començar!!

Publicat dins de Comunicats i avisos | Envia un comentari