Lipdub de Carnaval

El passat 9 de febrer, coincidint amb la celebració del Carnaval, es va enregistrar a l’institut un Lipdub. En aquesta ocasió, la temàtica eren els esports i cada grup des de 1r d’ESO fins a 2n de batxillerat va escollir una pràctica esportiva al voltant de la qual va dissenyar una disfressa i una coreografia. També es van afegir a aquest lipdub el professorat i el PAS com a runners dels anys 80’s. Tot coordinat per l’alumnat de 2n de batxillerat que van organitzar uns “Jocs Olímpics” espectaculars. La producció i l’edició del vídeo ha anat a càrrec de Ruben Membrilla, estudiant de batxillerat que està cridat a ser una estrella del cinema i la televisió.

La cançó escollida per a fer aquest Lipdub va ser “Volcans” del grup “Búhos” a qui hem d’agrair que ens hagi permès la seva reproducció.

Publicat dins de Sortides i activitats | Deixa un comentari

Convocatòria de vaga general pel dijous 8 de març de 2018

Demà dijous 8 de març de 2018, les organitzacions sindicals Confederaci6n Intersindical, CO.BAS, IAC, CGT i I-CSC han convocat una vaga general, de 0.00 a 24.00 hores, en l’àmbit territorial de Catalunya. Així mateix, les organitzacions sindicals CCOO i UGT han convocat una vaga general de 2 hores en cadascun dels torns de treball del dia 8 de març de 2018, d’ 11.30 hores a 13.30 hores.

A aquesta convocatòria també s’ha adherit el Sindicat d’Estudiants.

Davant d’aquesta convocatòria, l’alumnat des de 3r de l’ESO fins a 2n de batxillerat ha comunicat dins dels terminis que estableix les nostres NOFC el seu parer majoritari de sumar-se a la convocatòria de vaga. Els recordo que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot seguir aquest tipus de mobilitzacions i, per tant, ha d’assistir obligatòriament a classe.

Pel que fa al seguiment de la vaga per part del professorat, els serveis mínims garantiran que el centre resti obert per atendre l’alumnat que assisteixi.

Pel que fa al funcionament del centre en dies de vaga com aquest, l’alumnat només podrà abandonar l’institut abans de les 14.45 hores si disposa d’una autorització per escrit dels seus pares.

Sònia Ruiz Conesa
Directora de l’Institut Cubelles

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

#neucat Dimecres 28 de febrer

Les previsions meteorològiques han empitjorat per a demà dimecres i per tant s’ha d’evitar al màxim l’ús dels vehicles, segons ens informa Protecció Civil.

L’institut Cubelles romandrà obert per atendre l’alumnat que pugui accedir-hi. A mig matí, Protecció civil preveu que la situació es comenci a normalitzar.

La directora

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Jornada de portes obertes el 17 de març de 2018

El dissabte 17 de març de 2018 tindrà lloc la jornada de portes obertes de l’Institut Cubelles. La jornada començarà a les 10.30h. Aquesta jornada està dedicada als ensenyaments d’ESO.

La jornada de portes obertes dedicada als ensenyaments de batxillerat tindrà lloc el dimarts 24 d’abril de 2018 i començarà a les 18 hores.

Us hi esperem!!!

 

 

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

III CONCURS DE CARTELLS DE CARNAVAL A L’INSTITUT CUBELLES

 • Podran participar tots els alumnes de l’ INS CUBELLES.
 • El disseny haurà de ser inèdit fent constar el nom del nostre institut i la paraula Carnaval.
 • El tema del cartell serà “El CARNAVAL”.
 • Podeu triar la tècnica que més us agradi, pot ser manual o informàtica.
 • Es presentarà en una làmina DIN-A4.
 • El treball podrà ser individual o per parelles.
 • Els participants posaran darrera de la làmina un pseudònim,sense fer constar el seu nom. El cartell s’acompanyarà d’un sobre en el qual es posaran les dades següents: nom, curs i edat.
 • Els cartells els haureu de lliurar a Secretaria (Lourdes) abans del dia 6 de febrer.
 • El jurat estarà format per tres professors del centre que després de valorar la tècnica i l’originalitat dels vostres treballs, decidirà el cartell guanyador i lliurarà un únic premi.
 • Tots els cartells presentats s’exposaran als passadissos del centre.
 • El cartell guanyador no es retornarà, s’emmarcarà i es quedarà al centre.
 • El cartell guanyador serà desvetllat el dia 9 de febrer a la festa de Carnestoltes ( gimnàs del centre)
Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Estada d’immersió lingüística a Dublin 2018

Per tercer any consecutiu, el Departament de llengües estrangeres de l’Institut Cubelles organitza una estada d’immersió lingüística a Dublin del 22 al 29 de gener de 2018. Ahir dimarts 15 de gener, va tenir lloc la reunió informativa amb les famílies de l’alumnat participant. A continuació s’adjunta la informació que es va facilitar en aquesta reunió.

Publicat dins de Sortides i activitats | Deixa un comentari

PROVES GESO 2018

Segons estableix la RESOLUCIÓ EDU/3445/2009, de 2 de desembre, per la qual es regula la convocatòria anual de les proves per a l’obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria per a l’alumnat que no l’hagi obtingut en finalitzar l’etapa esmentada, l’Institut Cubelles convoca les proves GESO en les dates i terminis que es poden consultar a la taula adjunta

CALENDARI DE LES PROVES GESO 2018

Publicació al tauler d’anuncis del centre dels continguts i els criteris mínims exigibles per a la superació de cadascuna de les matèries 29/01/18 al 02/02/18
Termini de presentació de sol.licituds d’inscripció 05/02/18 al 09/02/2018
Publicació al tauler d’anuncis del centre del calendari de les proves i de les llistes de persones admeses i excloses 14/02/2018
Termini de presentació de reclamacions a les llistes de persones admeses i excloses 15/02/18 al 19/02/2018
Realització de les proves 08/03/18 i 09/03/18

 

Publicat dins de Comunicats i avisos, General | Deixa un comentari

Nova eina de comunicació amb les famílies: Ense

Amb l’objectiu de facilitar la comunicació amb les famílies de l’alumnat que estudia a l’Institut Cubelles, s’ha posat en marxa des del passat 8 de gener de 2018 l’aplicatiu Ense. Amb aquest aplicatiu les famílies poden consultar la informació relativa a l’assistència i a les incidències dels seus fills i filles a través de la web www.ense.cat/icubelles o bé a través de la app tant per a Android com per a Ios
Tot i tenir la possibilitat de consultar la informació en qualsevol moment, les famílies de l’alumnat amb incidències/faltes d’assistència al llarg de la setmana, rebran un correu els divendres a la tarda.

En les famílies que tingueu més d’un fill estudiant al centre i només voleu entrar amb un sol usuari, cal que ens ho sol·liciteu.

Les dades d’accés, és a dir, usuari i paraula de pas es van facilitar amb el butlletí de notes el passat 22 de desembre. En cas que tingueu problemes d’accés preguem us poseu en contacte a l’adreça info@institutcubelles.cat

 

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Estada al CdA de la Garrotxa dels 1r d’ESO

El nostre alumnat de 1r d’ESO està gaudint d’una estada de 3 dies (del 27 de nov. a l’1 de des.) a Olot, la Garrotxa. Una estada ideal per a descobrir un entorn únic de la geografia catalana: el conjunt medieval de Besalú, Museu dels Volcans d’Olot, cons volcànics: Croscat, Santa Margarida, Montsacopa i la Fageda d’en Jordà, Colades de lava de Sant Joan les Fonts i Castellfollit de la Roca.

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

L’hort de l’Institut Cubelles

El passat dimecres dia 18 d’octubre va venir el pagès Pere Capdet a l’optativa de l’hort de 2n d’ESO per ensenyar-nos a plantar cebes de calçots, de tal manera que creixin grans i amb la forma allargada característica dels calçots. 
I la veritat.. és que estan creixient molt bé! fins i tot hi ha una ceba que està creixent millor que la resta, la qual hem batejat amb el nom de “el crestas”. 
Cada dilluns i dimecres les reguem i cuidem amb molt d’afecte, i aquests són els nostres progressos!
Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari