III CONCURS DE CARTELLS DE CARNAVAL A L’INSTITUT CUBELLES

 • Podran participar tots els alumnes de l’ INS CUBELLES.
 • El disseny haurà de ser inèdit fent constar el nom del nostre institut i la paraula Carnaval.
 • El tema del cartell serà “El CARNAVAL”.
 • Podeu triar la tècnica que més us agradi, pot ser manual o informàtica.
 • Es presentarà en una làmina DIN-A4.
 • El treball podrà ser individual o per parelles.
 • Els participants posaran darrera de la làmina un pseudònim,sense fer constar el seu nom. El cartell s’acompanyarà d’un sobre en el qual es posaran les dades següents: nom, curs i edat.
 • Els cartells els haureu de lliurar a Secretaria (Lourdes) abans del dia 6 de febrer.
 • El jurat estarà format per tres professors del centre que després de valorar la tècnica i l’originalitat dels vostres treballs, decidirà el cartell guanyador i lliurarà un únic premi.
 • Tots els cartells presentats s’exposaran als passadissos del centre.
 • El cartell guanyador no es retornarà, s’emmarcarà i es quedarà al centre.
 • El cartell guanyador serà desvetllat el dia 9 de febrer a la festa de Carnestoltes ( gimnàs del centre)
Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Estada d’immersió lingüística a Dublin 2018

Per tercer any consecutiu, el Departament de llengües estrangeres de l’Institut Cubelles organitza una estada d’immersió lingüística a Dublin del 22 al 29 de gener de 2018. Ahir dimarts 15 de gener, va tenir lloc la reunió informativa amb les famílies de l’alumnat participant. A continuació s’adjunta la informació que es va facilitar en aquesta reunió.

Publicat dins de Sortides i activitats | Deixa un comentari

PROVES GESO 2018

Segons estableix la RESOLUCIÓ EDU/3445/2009, de 2 de desembre, per la qual es regula la convocatòria anual de les proves per a l’obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria per a l’alumnat que no l’hagi obtingut en finalitzar l’etapa esmentada, l’Institut Cubelles convoca les proves GESO en les dates i terminis que es poden consultar a la taula adjunta

CALENDARI DE LES PROVES GESO 2018

Publicació al tauler d’anuncis del centre dels continguts i els criteris mínims exigibles per a la superació de cadascuna de les matèries 29/01/18 al 02/02/18
Termini de presentació de sol.licituds d’inscripció 05/02/18 al 09/02/2018
Publicació al tauler d’anuncis del centre del calendari de les proves i de les llistes de persones admeses i excloses 14/02/2018
Termini de presentació de reclamacions a les llistes de persones admeses i excloses 15/02/18 al 19/02/2018
Realització de les proves 08/03/18 i 09/03/18

 

Publicat dins de Comunicats i avisos, General | Deixa un comentari

Nova eina de comunicació amb les famílies: Ense

Amb l’objectiu de facilitar la comunicació amb les famílies de l’alumnat que estudia a l’Institut Cubelles, s’ha posat en marxa des del passat 8 de gener de 2018 l’aplicatiu Ense. Amb aquest aplicatiu les famílies poden consultar la informació relativa a l’assistència i a les incidències dels seus fills i filles a través de la web www.ense.cat/icubelles o bé a través de la app tant per a Android com per a Ios
Tot i tenir la possibilitat de consultar la informació en qualsevol moment, les famílies de l’alumnat amb incidències/faltes d’assistència al llarg de la setmana, rebran un correu els divendres a la tarda.

En les famílies que tingueu més d’un fill estudiant al centre i només voleu entrar amb un sol usuari, cal que ens ho sol·liciteu.

Les dades d’accés, és a dir, usuari i paraula de pas es van facilitar amb el butlletí de notes el passat 22 de desembre. En cas que tingueu problemes d’accés preguem us poseu en contacte a l’adreça info@institutcubelles.cat

 

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Estada al CdA de la Garrotxa dels 1r d’ESO

El nostre alumnat de 1r d’ESO està gaudint d’una estada de 3 dies (del 27 de nov. a l’1 de des.) a Olot, la Garrotxa. Una estada ideal per a descobrir un entorn únic de la geografia catalana: el conjunt medieval de Besalú, Museu dels Volcans d’Olot, cons volcànics: Croscat, Santa Margarida, Montsacopa i la Fageda d’en Jordà, Colades de lava de Sant Joan les Fonts i Castellfollit de la Roca.

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

L’hort de l’Institut Cubelles

El passat dimecres dia 18 d’octubre va venir el pagès Pere Capdet a l’optativa de l’hort de 2n d’ESO per ensenyar-nos a plantar cebes de calçots, de tal manera que creixin grans i amb la forma allargada característica dels calçots. 
I la veritat.. és que estan creixient molt bé! fins i tot hi ha una ceba que està creixent millor que la resta, la qual hem batejat amb el nom de “el crestas”. 
Cada dilluns i dimecres les reguem i cuidem amb molt d’afecte, i aquests són els nostres progressos!
Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Mapamundi dels Drets Humans

Des d’avui i fins el proper 30 de novembre, es pot consultar el Mapamundi dels Drets Humans al vestíbul de l’institut. Aquesta iniciativa està organitzada per la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona. Durant els propers dies l’alumnat tant d’ESO com de batxillerat treballaran aspectes relacionats amb les temàtiques representades al Mapamundi:

GLOBALITZACIÓ ECONÒMICA

DESIGUALTAT DE GÈNERE

CONFLICTES ARMATS

ARMAMENTISME

CONFLICTES PELS RECURSOS NATURALS

MIGRACIONS INTERNACIONALS

Les feines elaborades amb els recursos del mapamundi s’exposaran coincidint amb el Dia  dels Drets Humans el proper 10 de desembre.

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Convocatòria de vaga general per demà 8 de novembre de 2017

Demà dimecres 8 de novembre la central Intersindical-CSC ha convocat una vaga general, adreçada a tots els treballadors i les treballadores de Catalunya.

A aquesta convocatòria també s’ha adherit el Sindicat d’Estudiants.

Davant d’aquesta convocatòria, l’alumnat de 3rC de l’ESO i de 4t A i B d’ESO van comunicar dins dels terminis que estableix les nostres NOFC el seu parer majoritari de sumar-se a la convocatòria de vaga. Els altres grups des de 3r d’ESO fins a 2n de batxillerat no s’han sumat a la convocatòria. Els recordo que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot seguir aquest tipus de mobilitzacions i, per tant, ha d’assistir obligatòriament a classe.

Pel que fa al seguiment de la vaga per part del professorat, el centre restarà obert per atendre l’alumnat que vulgui assistir.

Pel que fa al funcionament del centre en dies de vaga com aquest, l’alumnat només podrà abandonar l’institut abans de les 14.45 hores si disposa d’una autorització per escrit dels seus pares.

Sònia Ruiz Conesa
Directora de l’Institut Cubelles

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Convocatòria de vaga d’estudiants per 25-26 d’octubre

Benvolgudes famílies:

Els delegats i les delegades del nostre centre m’han comunicat la intenció de la majoria de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i de batxillerat d’afegir-se a la vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants (http://www.sindicatdestudiants.net/) per dimecres 25 i dijous 26 d’octubre. Els recordo que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot seguir aquest tipus de mobilitzacions i, per tant, ha d’assistir obligatòriament a classe.

Pel que fa al funcionament del centre en dies de vaga com aquest, les activitats lectives es desenvoluparan amb normalitat i l’alumnat només podrà abandonar l’institut abans de les 14.45 hores si disposa d’una autorització per escrit dels seus pares.

Sònia Ruiz Conesa

Directora de l’Institut Cubelles

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

CASTANYADA 2017

El dimarts 31 d’octubre, com ve sent una tradició a l’Institut Cubelles, s’organitzen diferents caminades i concursos per a celebrar plegats la Castanyada.

vic defi ja

 

Les caminades d’enguany són:
– Institut Cubelles-Port de Segur de Calafell- Institut Cubelles per a 1r i 2n d’ESO
– Institut Cubelles – Puigdetiula – Institut Cubelles per a 3r d’ESO
– Vilanova i la Geltrú – Sitges per a 4t d’ESO, 1r i 2n de batxillerat.

Pel que fa als consursos
concurs castanyada 1-2ESO 2017-18

concurs castanyada 3ESO 2017-18

I a més a més, aquest curs, com a novetat tenim el concurs de fotografia
CONCURS CASTANYADA FOTOGRAFIA 2017-18

Ja tenim tots els ingredients per a gaudir d’una gran jornada!!

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari