Kamigami no asobi: Ludere deorum

Aquest anime, Kamigami no asobi, tracta d’un grup de 7 nois que són déus i que són enviats a una escola específica per tal que aprenguin a relacionar-se amb els humans. Tanmateix, la història gira a l’entorn de Yui Kusanagi, una humana enviada també a aquesta escola per ajudar els déus. Allí aprendran a conviure i experimentaran moltes aventures, però al final passarà alguna cosa que farà malbé tot allò aconseguit.

No us explicaré què passa. M’agradaria que ho experimentéssiu vosaltres mateixos i que en gaudiu tant com jo.

Si hi trobeu més referents clàssics, no us oblideu de compartir-los en comentari!i si trobeu altres anime amb referències clàssiques, animeu-vos a obrir-ne un apunt!

Jena
4t ESO Llatí

Etiquetes:

1 comentari

 1. Margalida Capellà Soler 26 maig 2018 - 9:35 Contesta

  Bona feina, Jena! Els companys poden acabar d’estirar el fil que has començat en les referències clàssiques dels epítets dels déus: Hades Aidoneus (ハデス・アイドネウス), Dionisio Thyrsos (ディオニュソス・テュルソス), Thoth Caduceus (トト・カドゥケウス), Zeus Keraunos ( ゼウス・ケラウノス)… i en relacionar el ninot Melissa (メリッサ) amb el seu color de mel…

  Hades
  Hades Aidoneus

  Thoth Caduceus
  Thot Caduceus

  Apollon Agana Berea
  Apollon Agana Berea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *