Joan Ferraté, vida i obra a Ciutat Maragda

A Ciutat Maragda, el programa de literatura de Catalunya Ràdio, han repassat l’obra i el llegat del crític, poeta i traductor (dels lírics arcaics grecs, de Kavafis…) Joan Ferraté (Reus, 1924-Barcelona, 2003), que va estudiar Filologia Clàssica perquè volia llegir Plató en grec. No us perdeu l’excel·lent conversa que té en David Guzmán, el conductor de la tertúlia radiofònica, en aquest cas sobre el germà de Gabriel Ferrater, en Joan Ferraté, tot un referent clàssic, amb Jordi Cornudella, Núria Perpinyà, Maria Bohigas i Jordi Puntí.

El seu amor pels llibres i per la seva biblioteca, ànsies d’immortalitat aconseguida amb la preservació del seu fons bibliogràfic a la Universitat de Girona: 12.000 volums.

1 comentari

  1. Margalida Capellà Soler 28 gener 2018 - 12:01 Contesta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *