L’Espai Subirachs i els referents clàssics

"Dànae" de Subirachs. Fotografia M.Otero

“Dànae” de Subirachs. Fotografia M.Otero

Finalment Barcelona té al carrer Batista del Poblenou una nova sala d’exposicions, l’Espai Subirachs, dedicada a  Josep Maria Subirachs gràcies al desig dels tres fills de l’artista després de fracassar les seves negociacions amb l’Administració perquè l’obra del seu pare estigués en algun museu públic. S’hi exposen un centenar d’obres de diferents etapes i estils, algunes d’inèdites… i també hi trobem referències clàssiques. Visiteu  l’Espai Subirachs! Durant el 2017 l’entrada serà gratuïta.

Mercè Otero-Vidal

Etiquetes:, , , , , ,

Comentaris: 2

  1. Margalida Capellà Soler 28 maig 2017 - 9:10 Contesta

    Moltes gràcies, Mercè! Acaben d’inaugurar l’Espai Subirachs i ja hi has anat i ens has fotografiat les obres exposades amb referències clàssiques! Espero poder visitar aviat aquesta nova sala dedicada exclusivament a l’artista Josep Maria Subirachs.

  2. Margalida Capellà Soler 11 juliol 2018 - 16:12 Contesta

    Gràcies, Ester!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *