Entrevistem Berta Cantó, professora de clàssiques i atleta

Les xerrades amb referents van caracteritzar aquest bloc en un primer moment, ara fa poc, l’Eloi ha tornat a recuperar aquesta bella tradició, tot entrevistat en Joan Gili, el conserge del nostre institut, guanyador del disseny del dimoni 2017 de Badalona. Nosaltres hem volgut entrevistar la Berta Cantó, professora de clàssiques i nedadora. Durant aquest curs ha vingut molts dels divendres a la classe de Grec 1 i ens ha guiat en la difícil tasca de llegir els clàssics amb eines actuals. Hem fet un role playing de la Ilíada a través del Facebook; bé encara no hem acabat l’aventura i ara la tenim de professora també a classe de Llatí. Qui ens ho hauria de dir!

No us perdeu l’entrevista que li vaig fer finalment el proppassat 28 d’abril i que el Faysal ha editat. Ens vam voler assabentar més sobre la seva feina, la seva carrera professional i les seves experiències i el més important: perquè va escollir estudiar Clàssiques? i com acabarà?.

[youtube]https://youtu.be/yNEEiebhmEE[/youtube]

Berta Cantó amb el nostre petit Astíanax

Berta Cantó amb el nostre petit Astíanax

Arnau Torres (entrevistador) i Faysal (editor), alumnes de 1r de Grec de Batxillerat

Etiquetes:

Comentaris: 2

  1. Margalida Capellà Soler 15 maig 2017 - 9:05 Contesta

    Moltes gràcies, Faysal, per aconseguir editar i publicar finalment l’entrevista que l’Arnau va fer per segona vegada a la Berta. Quina sort hem tingut de poder participar del seu projecte Role playing Ilíada a través del Facebook durant el curs, de poder-la conèixer personalment, de contagiar-nos de la seva alegria i constància, de la seva resiliència com a atleta… i ara poder-la tenir com a professora substituta en la seva primera feina com a professora a l’ensenyament públic!

  2. Rocío Rodríguez 22 maig 2017 - 8:46 Contesta

    Xaipe!
    Primer de tot felicitar als meus companys per aquesta feina!
    La Berta va venir a principis de curs amb una proposta de treball per a fer les classes dels divendres més dinàmiques. Per fer-ho, va proposar crear un Facebook nou on cadascun de nosaltres representaria un personatge de la Ilíada. Encara que el projecte no ha tingut molt de futur, jo crec que algun dia hauríem de seguir treballant en ell. Ara que la Lida no hi és, la Berta és la que ens dóna classes i vull felicitar-la pel seu treball, ja que s’està esforçant molt i això està donant fruit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *