Entrevista a Joan Gili, dissenyador d’un dimoni reivindicatiu!

El divendres  7 d’abril vaig poder tenir l’honor d’entrevistar al dissenyador del dimoni de les Festes de maig de Badalona, també conegut perquè va dissenyar el cartell de la Festa Major de Premià de Mar de 2014 i el cartell de Les Santes de Mataró del mateix any, però més conegut perquè és el conserge de l’INS Premià de Mar, és a dir, el nostre conserge, que en aquesta entrevista ens explica el significat del seu dimoni i quines relacions té amb els referents clàssics. Aquí podeu veure l’article principal sobre el dimoni de les Festes de Maig de Badalona

Cara a cara: Dissenyador Vs Constructor Dimoni 2017:

La cremada del dimoni Festes de maig de 2017:

Eloi Salat Navarro

Alumne de Clàssiques de 2n de Batxillerat

Etiquetes:, , , , ,

Comentaris: 2

  1. Margalida Capellà Soler 28 abril 2017 - 7:53 Contesta

    Moltes gràcies, Eloi, per entrevistar en Joan! És tot un referent, ben mereixedor de l’honor de formar part dels nostres entrevistats A cada passa referents. Es mereix aquest honor i també molts i molts altres.

    Moltes gràcies, amic Joan! L’enhorabona més sentida, artista. Avant!

  2. Margalida Capellà Soler 1 maig 2017 - 13:05 Contesta

    No us perdeu el dimoni d’en Joan a Badalona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *