Referents clàssics en Bob Dylan

Bob Dylan acaba de rebre el Premi Nobel de Literatura, un premi no per a tothom ben merescut, però és un músic poeta i amb referents clàssics! A més de l‘apunt de la nostra magistra al nostre bloc L’empremta d’Orfeu i, després de fer recerca de la notícia a la premsa, he volgut, a més de participar en un acte d’homenatge amb els alumnes de 4t d’ESO de Llatí del nostre institut, fer-li un petit homenatge hic et nunc amb aquest emaze.

Powered by emaze

  • Què n’opineu?
  • En les cançons de Bob Dylan quins referents clàssics hi trobeu?
  • Té altres cançons amb referències clàssiques?
  • Per què la música i la poesia fan ús dels referents clàssics?

Abigail Quiñonez

2n Batx. Humanístic

Etiquetes:

1 comentari

  1. Maryama 21 març 2017 - 21:19 Contesta

    Bonum diem!
    Crec que el premi si que es ben merescut. Bob Dylan en les seves cançons té basatants referents clàssics com: en la seva canço Thunder On The Mountain dins de l’album “Modern Times, podem trobar una gran petjada de l’Ars amatoria d’Ovidi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *