Referents clàssics en la música de les pel·lícules de Disney

Disney també ha utilitzat moltes referències clàssiques en la música de les seves pel·lícules (vid. i amplieu el nostre bloc de cinema amb referències clàssiques La cinta de Νίκη), algunes ben evidents, com la mitològica Hèrcules; però sovint fa ús dels tòpics literaris, com el referent a l’amor i omnia vincit amor en el Rei lleó, o tòpics horacians, com beatus ille i carpe diem

Powered by emaze

Quins altres referents clàssics trobeu en la música de Disney?

Abigail Quiñonez

2n Bat. Humanístic

Etiquetes:, , , , ,

1 comentari

  1. Rocío Rodríguez 21 març 2017 - 9:44 Contesta

    Bonum Diem!
    Em sembla fantàstic que les pel·lícules de Walt Disney i Disney tinguin tants referents clàssics, ja que fan que siguin més interessants i també inculquen d’alguna manera la cultura clàssica als més petits. Jo per exemple, sóc una gran fanàtica de Disney i de petita vaig veure totes les pel·lícules i encara segueixo veient-les. Ara que estudio clàssiques me’n adono de quants referents hi ha en totes aquestes pel·lícules. És fascinant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *