LLatinismes en pel·lícules!

Després d’estudiar els llatinismes, és a dir expressions llatines que es mantenen encara avui en les nostres llengües, i per tal d’anar recordant els llatinismes de les partitures i els llatinismes de les PAU de Llatí, m’he anat fixant en els llatinismes que surten en les pel·lícules que miro i així, de ben segur, em quedaran més fixats! M’acompanyeu vosaltres en aquesta recerca de llatinismes per a cinèfils!

Powered by emaze

Abigail Quiñonez

2n Bat. Humanístic

1 comentari

  1. Maryama 21 març 2017 - 21:30 Contesta

    Bonum diem!
    Les pel·lícules que a posat l’Abigal, són pel·lícules que he vist, o que em sonen molt, però no tenia ni idea que tinguessin cap referent. Per exemple la pel·lícula de “Sister Act” l’he vist un milió de cops, però mai m’hi havia fixat en el fet que hi aparegués un llatinisme. Això ens demostra que tenim els referents més a prop del que ens imaginem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *