Distinció de la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull

Ahir, després de ser guardonats amb la Distinció de la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull en la seva 13a edició de premis de recerca de Batxillerat, vàrem anar a la sala Sant Jordi de la Facultat de Filosofia de la mateixa universitat (Carrer Diputació, 231) per rebre un  diploma i un present, un reproductor multimèdia. El coordinador de batxillerat, en Manel Codina va recollir la menció per al nostre institut per A cada passa amb referents clàssics, tutoritzat per Margalida Capellà.

Diploma

Tot i ploure a bots i barrals, a l’ambient s’hi respirava felicitat, d’entre els més de 400 treballs que s’hi van presentar, vàrem tenir el goig de ser un dels guardonats. Hem de dir que el nivell estava força alt però amb esforç i dedicació tot és possible ja que si no lluites pels teus somnis, aquests no es faran realitat.

L’acte va ser encetat pel Doctor Carles Llinás amb la xerrada sobre Filosofia i els seus temes avui, on va parlar de tres tesis i de quatre problemes del món d’avui, ens diu que la filosofia és un intent de renunciar a l’esforç de seguir sent un brètol. I va acabar amb un petit piscolabis on vàrem rebre multitud de felicitacions per part de persones del jurat.

Etiquetes:, , ,

Comentaris: 3

  1. Margalida Capellà Soler 29 maig 2014 - 18:00 Contesta

    Feliciter, Elisa! Feliciter Francesc Xavier! L’alegria dels vostres rostres és el millor indicador de la satisfacció de la feina ben feta i de la constància i perseverança en el treball i en la superació de les dificultats quan tot esforç és ben recompensat. N’estic molt contenta i orgullosa de vosaltres. L’enhorabona més sentida i sincera!

  2. Vicent Sanz 4 juny 2014 - 6:10 Contesta

    Enhorabona! Un plaer haver tingut l’oportunitat de participar en el vostre projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *