Comentaris: 3

 1. camil.arigon 12 gener 2015 - 12:23 Contesta

  El primer anunci de l’any va ser el d’Aquarius, el nom del qual ja conté un referent clàssic. A l’anunci d’enguany també en trobem un referent clàssic: quan li pregunten a una consumidora que sent després d’escoltar la melodia composta per Trevor Jones, contesta que se sent com la deessa Olimpia. Trevor Jones més endavant corrobora que la participant se sent com la deessa grega de l’esport.

 2. Liana Franchesca 22 abril 2015 - 11:58 Contesta

  Bonum diem,

  Aqui he pogut veure anuncis que encara no havia vist, i es interesant que a la publicitat s’utilitzin referents classics com aquests, cada dia veig mes anuncis amb referents classics, especialment els anuncis de perfums, aqui deixo un anunci amb referents que em crida molt l’atenció.

  https://www.youtube.com/watch?v=yKtsFlzidxE

  Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *