AGRAÏMENTS

No podíem finalitzar el treball sense donar-li les gràcies a la nostra tutora, Margalida Capellà Soler, ja que ens ha proporcionat molts mitjans per aconseguir la informació necessària i ens ha recolzat en totes les nostres opinions i en tots els nostres objectius. També agrair-li tots els dies que ens ha proporcionat un accés a internet i ens ha facilitat poder treballar en bloc ja que ella en sap d’aquest tema i ha pensat que per a nosaltres seria més fàcil fer-ho d’aquesta manera.

També agraïm a La cinta de Νίκη, que és un bloc de cinema, on hem trobat la fitxa tècnica de moltes de les pel·lícules de les que hem parlat en el treball.

Gràcies a tothom que ha respost les nostres preguntes a l’enquesta dels origens del cinema i gràcies als entrevistats, Ramon Coll i Fernando Lillo, per donar-nos una mica del seu temps responent les preguntes.

Agraïm al Pep Caballeria i a l’Anna Vinyoles per representar el nostre tribunal i resoldre alguns dubtes que hem tingut durant el treball.

I per finalitzar ens agraïm la nostra ajuda les unes a les altres perquè no haguéssim fet aquest treball soles i perquè aquest any hem treballat molt a gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *