Hipòtesis

Abans de començar a investigar, hem de tenir unes hipòtesis sobre les quals basar-nos a l’hora de buscar informació. Aquestes hipòtesis són les idees que tenim sobre els orígens clàssics del cinema abans de començar el treball. Després, a les conclusions, quan ja haguem buscat la informació, podrem verificar-les o desmentir-les aplicant els nous coneixemets adquirits. Les nostres hipòtesis són les següents:

  • Ben aviat ja va começar a aparèixer cultura clàssica al cinema. Com hem dit abans, estudiant llatí ens hem adonat que la vida està plena de cultura clàssica, així que creiem que aquesta va aparèixer també als orígens del cinema.
  • La mitologia era i és un dels temes predilectes en quant a les pel·lícules d’ambientació grega o romana. Un dels aspectes més admirats per tothom de la cultura grecollatina és la mitologia. A més, és un tema molt ampli i està compost per moltes històries que poden donar peu a pel·lícules molt interessants.
  • No totes les pel·lícules basades en la història de Grècia i de Roma estan ben adaptades o adeqüades a la realitat. Els grecs i els romans van habitar el nostre territori fa milers d’anys, així que creiem que no ens hem de creure tot el que veiem en aquestes pel·lícules perquè els fets es poden veure molt distorsionats.
  • El naixement del cinema és un tema força desconegut. A gairebé tothom li agraden les pel·lícules, les sèries de televisió, etc. però creiem que com va néixer tot aquest món és un fet que la majoria de la població desconeix.
  • La petjada clàssica també la trobem en el lèxic del cinema. Si el català és una llengua filla del llatí i un 35% del lèxic català és d’origen grec, el lèxic del cinema també s’ha de veure afectat d’aquesta influència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *