Valoració dels resultats

Ja que hem pogut verificar o desmentir les hipòtesis i saber si hem assolit els nostres objectius a l’apartat de resultats obtinguts, ha arribat l’hora de valorar la manera de com això ha estat possible.

En primer lloc hem complet tots els objectius que ens havíem proposat i fins i tot hem anat més enllà d’aquests. Creiem que això ha estat possible gràcies a que ens hem distribuït la feina correctament. També ho hem aconseguit perquè des d’un principi hem estat realistes en les limitacions que teníem i sabíem fins on teníem planejat arribar.

Estem molt satisfetes d’haver fet la feina tot el millor possible i d’haver-nos esforçat al màxim. Creiem que això ha estat gràcies a que des del començament ens ha interessat molt el tema i hem tingut ganes de completar-lo al màxim.

També volem comentar que amb aquest projecte hem superat els nostres límits i hem explorat camps nous ja que, per exemple, mai havíem escrit en grec ni havíem dedicat tant de temps en elaborar apartats tan extensos com la filmografia. En els treballs de síntesis d’anys anteriors no havíem utilitzat tants recursos com ara fer enquestes o anar a entrevistar gent, gent que és  especialitzada en el tema del cinema i del món Antic. A més, són persones que tenen una bona carrera i que han fet coses destacables en aquest àmbit.

A més, hem pogut resoldre totes les preguntes que teniem pendents sobre el món del cinema i hem pogut contestar les nostres hipòtesis, ja que les hem tingut presents des d’un bon principi.

En general, les tres membres del grup creiem que hem treballat molt bé i els resultats que hem obtingut amb aquest projecte són molt òptims, així que estem molt contentes d’haver aconseguit realitzar tota aquesta feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *